Unieke samenwerking tussen Montfoortse ondernemers

helpt consument aan betaalbare meubels op maat

Twee Montfoortse ondernemers slaan de handen ineen om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in hun zoektocht naar het perfecte interieur. Door een ‘shop-in-shop’ te realiseren in het huidige pand aan de Hoogstraat, kan Bij Ons Binnen straks ook op maat gemaakte meubels aanbieden. Dat gebeurt in een mooie en unieke samenwerking met fabrikant Flexmeubels.

Door de samenwerking met Flexmeubels kan Bij Ons Binnen straks nog beter voldoen aan de wensen van de bezoeker. De huidige, zeer gewaardeerde collectie blijft, maar wordt uitgebreid met het aanbieden van meubels op maat. Met dank aan Flexmeubels.

Meubels op maat tegen een betaalbare prijs

Flexmeubels is een fabrikant die maatwerk meubels aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Alle Flexmeubels meubellijnen  worden gemaakt  van duurzaam plaatmateriaal en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en meerdere kleurcombinaties. Door gebruik te maken van de nieuwste machines en een efficiënte werkwijze kan Flexmeubels een hoge kwaliteit garanderen tegen een concurrerende prijs. “Wij kunnen elk formaat meubel produceren en hebben voor elke interieuruitdaging een oplossing”, vertelt bedrijfsleider Jeffrey Schaefers. Flexmeubels denkt heel graag met u mee. De mogelijkheden zijn vrijwel grenzeloos.

 “Waar gewenst kunnen we met de klant meedenken over de beste invulling van de ruimte en de realisatie van het ideale meubel op maat”, aldus Schaefers.

Woonwinkel versus interieurbouwer

Voor Bij Ons Binnen is de samenwerking met Flexmeubels een stap vooruit. Met de realisatie van de shop-in-shop brengt de woonwinkel op maat gemaakte meubels dichter bij de consument.

Komt dat zien!

De shop-in-shop is sinds dinsdag 14 juli geopend. In de shop-in-shop is een deel van het assortiment van Flexmeubels te bekijken. Er wordt een touchscreendisplay geplaatst waarop de klanten direct hun meubel op maat kunnen bestellen. Via het display kunnen klanten ook hun gegevens achterlaten, zodat de fabrikant contact met hen op kan nemen.

Hoogstraat 31, 3417 HA Montfoort