Leverproces

U kunt eenvoudig via de website van FlexMeubels uw meubels bestellen. Op deze pagina leggen wij u uit hoe dit werkt.

Bestelproces

U kunt zelf de gewenst kleur en het formaat kiezen. U kunt diverse meubels met elkaar combineren, zo ook meubels uit diverse meubellijnen. Heeft u hulp nodig bij het tot leven brengen van uw interieurwens? Wij helpen u graag met het samenstellen van een nieuw interieur.

U kunt tijdens het bestellen een dag ingeven die uw voorkeur heeft waarop FlexMeubels uw op maat gemaakte meubel komt bezorgen. U kunt hiervoor een doordeweekse dag opgeven of een zaterdag. Voor levering op zaterdag geldt een toeslag van € 5. Onze planningsafdeling houdt rekening met uw voorkeursdag en plannen de specifieke leverdatum met u in.

Tekenkamer

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst gaan wij voor u aan de slag. Uw meubel wordt in onze tekenkamer nauwkeurig uitgetekend. Kwaliteit staat bij FlexMeubels hoog in het vaandel, waardoor wij pas over gaan tot productie als uw meubel tot in detail is geschetst. Uiteraard ontvangt u van ons een bestelbevestiging met de bijbehorende schets.

Productie

Uw order wordt in behandeling genomen en gemaakt naar uw wensen. Binnen 4 weken ontvangt u uw order in huis op het door u opgegeven adres (met uitzondering van de Waddeneilanden). In onze levertijd van 4 weken zorgen wij ervoor dat uw meubel voldoet aan onze kwaliteitseisen. Alle meubels van FlexMeubels worden in onze fabriek in Nederland gemaakt.

Er wordt contact met u opgenomen om een afspraak voor de levering met u in te plannen. Heeft u tussentijds vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Montage op locatie

Alle op maat gemaakte meubels van FlexMeubels zijn erg makkelijk in elkaar te zetten. We hebben de meubels zo ontworpen dat u hierbij geen gereedschap nodig heeft. Heeft u geen tijd of zin om de meubels zelf in elkaar te zetten? Onze vakbekwame monteur komt graag naar u toe om dit uit handen te nemen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe meubelen op de juiste wijze door een expert in elkaar worden gezet. U kunt voor deze extra service een vrijblijvende offerte aanvragen.
FlexMeubels wenst u veel plezier met uw op maat gemaakte meubels.

Wij gaan graag aan de slag voor u

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van FlexMeubels? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en bestel makkelijk en snel uw unieke meubels op maat! Onze vakmensen staan voor u klaar en gaan graag voor u aan de slag.

Stel je meubel samen