Over ons

FlexMeubels is ontstaan uit de toenemende wens van consumenten om meubels op maat te laten maken. Unieke meubels op maat laten maken door een meubelmaker of een interieurbouwer valt daarentegen vaak duurder uit dan verwacht. Gelukkig kan FlexMeubels, door onze geautomatiseerde werkwijze, betaalbaar en snel uw meubels op maat maken.

De meubellijnen

We hebben een aantal meubellijnen ontworpen aan de tekentafel met elk zijn eigen karakter en passend bij elk interieur. De meubellijnen halen hun inspiratie uit internationale interieurs. Zo is de meubellijn Holland strak en praktisch en de meubellijn Frankrijk is landelijk en sfeervol.

Keuze uit diverse meubels

Onze prachtige meubellijnen zijn door de ruime keuze aan diverse meubels en mogelijkheden complete interieurlijnen. Zo zijn onze meubellijnen altijd voorzien van een eettafel, salontafels, TV meubels, dressoirs, hoge kasten en een bijpassende bank voor bij de eettafel. Al onze meubels zijn in het design op elkaar afgestemd en zijn hierdoor perfect met elkaar te combineren.

Productielocatie

Onze meubels worden geproduceerd in onze productielocatie in De Meern. Hier werken onze medewerkers iedere dag met de grootste zorg en nauwkeurigheid aan unieke meubels van het beste hout.

Wij gaan graag aan de slag voor u

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van FlexMeubels? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en bestel makkelijk en snel uw unieke meubels op maat! Onze vakmensen staan voor u klaar en gaan graag voor u aan de slag.

Stel je meubel samen