Tafels op maat

De tafel is niet zomaar een meubelstuk, hij vormt de hoeksteen van ieder huishouden. Hier kom je ‘s ochtends bijeen om fris de dag te beginnen, ’s avonds kom je eraan terug om diezelfde dag door te nemen. Uw huis wordt pas echt een thuis met een eettafel die past bij uw wensen en interieur. En aan een tafel van FlexMeubels zit u altijd goed. 

Bij FlexMeubels weten we dat ieder huishouden uniek is, de rol die de tafel daarin speelt is dat dus ook. Daarom leveren wij maatwerk, wij realiseren onze producten op detail naar uw wensen, van tafelblad tot poot. Daarbij gebruiken wij alleen de beste materialen.

Onze meubelmakers werken met de precisie van een chirurg, onze tafels op maat komen tot op de millimeter overeen met uw wensen. We zorgen ervoor dat uw nieuwe tafel naadloos aansluit op de rest van uw interieur, niet alleen qua afmetingen, maar ook qua stijl en materiaalgebruik. Een tafel van FlexMeubels voelt zich als een vis in het water in uw huis. Daarnaast bewijzen we dagelijks dat een op maat gemaakte tafel niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Doordat onze ervaren meubelmakers weten hoe ze productiekosten laag kunnen houden, zijn onze tafels voor iedereen bereikbaar.

Vanzelfsprekend verliezen we de kwaliteit van onze tafels daarbij niet uit het oog, aan een tafel van FlexMeubels zit u gegarandeerd jaren goed. Bestel uw op maat gemaakte tafel vandaag nog eenvoudig in onze webshop.